Karmaiseva jääkaappi kotiin – ruumishuoneen kylmäkaappia myydään netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huutokauppasivusto Ebay kuuluu internetin suosituimpiin kauppapaikkoihin. Kansainväliseen huutokauppapalveluun päätyy toisinaan mitä erikoisempia esineitä, ja olemme uutisoineet esimerkiksi Ebayssa kaupatusta riivatusta peilistä, 20 vuotta vanhasta McDonald’s-kastikkeesta ja Justin Bieberin kotikaupungin hiekasta.

Kuva: eBay
Kuva: eBay

Nyt Ebayssa kaupitellaan jääkaappia ihmiselle, jolta löytyy esimerkiksi mustaa huumorintajua, paljon tilaa keittiöstä ja ylimääräistä rahaa. New Yorkin osavaltion mielenterveystyön toimisto on nimittäin asettanut sivustolle myyntiin ruumishuoneen kylmäkaapin, jota on aikaisemmin käytetty ruumiiden säilömiseen Manhattanilla sijaitsevassa psykiatrisessa sairaalassa.

Kylmäkaappia kuvaillaan täysin toimivaksi, vaikka siinä onkin ”merkkejä käytöstä”. New York Post -lehden mukaan ostajan täytyy hakea kaappi itse paikan päältä. Tästäkin huolimatta ruumishuone-jääkaapin omistamisesta kiinnostuneita ihmisiä tuntuisi löytyvän, sillä korkein tuotteesta tarjottu rahamäärä on jo yli 2.000 dollaria, eli noin 1.540 euroa.