Chandler Jamesin huumekuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti ja moottoripyörävalmistaja West Coast Choppersin toimitusjohtaja Jesse James on ollut otsikoissa naissotkujensa ansiosta. Viimeksi 44-vuotias mies pääsi julkisuuteen, kun hän leikkasi palan pikkusormestaan irti ja julkaisi siitä kuvia verkossa.

Nyt Jesse Jamesin Chandler-tytär on seurannut alkoholisti-isänsä jalanjäljissä ja mennyt vieroitushoitoon huumeaddiktionsa takia. Hänen kerrotaan käyttäneen muun muassa metafetamiini-nimistä huumetta. James itse vahvisti, että 18-vuotias tytär vietti huhtikuun hoidossa.

– Hän on ulkona nyt, ja toipuu osallistuen aktiivisesti kahdentoista askeleen AA-ohjelmaan, kertoi Jesse James Radar Online -sivustolle kirjoittamassaan kirjeessä.

Verkkoon on päätynyt uutisen jälkeen kuvia, joissa teinitytön nähdään ottavan foliopaperilta sisäänsä jonkinlaista huumetta. Otokset on otettu sivuston mukaan juhlista Teksasin Austinista aiemmin tänä vuonna.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Yhdysvaltojen Diili-ohjelman julkkisversiossa nähty Jesse James muistetaan siitä, että hän on pettänyt lukuisia naisystäviään, kuten Sandra Bullockia ja Kat Von D:ta. Mies nai vastikään kilpa-ajaja Alexis Dejorianin. Tähti leikkasi äskettäin palan pikkusormestaan irti vahingossa käsitellessään konetta moottoripyöräkaupassaan Teksasissa. Sen jälkeen hän julkaisi verkossa ällöttäviä otoksia onnettomuudessa ruhjoutuneesta kädestä.