Teinitähti Isac Elliott Staralle: ”Tyttöjä tulee mietittyä aika paljon”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

12-vuotias suomalaistähti Isac Elliot on onnistunut nousemaan nopeasti suursuosioon. Stara tapasi nuoren tähden konsertissa, ja haastattelussa hän kertoi muun muassa uudesta levystään. Albumilla Isac laulaa ensisuudelmista, tytöistä ja kihelmöivistä ihastuksen tunteista.

Poppari myönsi, että omanikäiset neitokaiset viihtyvät hänen mielessään säännöllisesti.

– Tyttöjä tulee mietittyä aika paljon. Ihmiset sanovat, että en voi laulaa tunteista ja rakkaudesta, koska olen nuori. Miksen voi? eikö nuorilla voi olla tunteita? Vai onko tunteet oikeat vasta, kun on täyttänyt 18 vuotta? Minulla on tällaiset tunteet nyt, ja on nuortenkin tunteilla merkitystä, 12-vuotias suosikkilaulaja kertoi Staralle.

Kumpi sitten voittaa teinisuosikin vertailussa, tytöt vai musiikki?

– Tytöt tunnistavat minut helposti ja se on tosi kiva juttu. Musiikki on mulle tärkein juttu. Nyt saan tehdä sitä, mistä olen aina unelmoinut. Mutta on tytötkin tosi tärkeitä. Vaikea kysymys. Voiko vastata että molemmat?