Isac Elliot avoimena: ”Fanien tuki on ollut minulle yllätys”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alkuvuoden kovimman fani-ilmiön nostattanut suomalainen poptähti Isac Elliot on saanut tottua hihasta nykimiseen ja huomioon. Vielä julkisuus on ollut positiivista, vaikka Isac kertoo tutustuneensa myös suomalaiseen kateuteen verkkokirjoittelun myötä. Isac kertoi Staralle miten suosio ja fanitus näkyy tähden arjessa.

– No aika paljon pyydetään nimmareita ja yhteiskuvia. Se on tosi kivaa. Yritän aina pysähtyä ja ottaa kuvan tai jutella vähän. Välillä harmittaa, jos on kiire ja mun tiimiläiset hoputtavat, että pitää mennä. Jos esimerkiksi haastattelu tai keikka alkaa, tai kone lähtee. En haluaisi tuottaa pettymystä faneille, koska he ovat mulle niin tärkeitä. Fanien tuki on ollut minulle yllätys… He tukevat mua aina. He ovat parhaita!

12-vuotias tähti osaa suhtautua myös negatiiviseen kirjoitteluun.

– Tiedän, että aina tulee sellaista, että kirjoitetaan rumasti. Osaan liikkua netissä. Tiedän, missä ei kannata käydä lukemassa kommentteja. Mulle on opetettu, miten suhtautua haukkumisiin. Ikävintä on, kun mun nimissä luodaan feikkitilejä ja kirjoitetaan ilkeästi muille, Isac kertoo.

– En kuitenkaan pysty sitä kontrolloimaan. Koitan olla faneille, ystäville ja tutuille aina kohtelias ja ystävällinen. Toivon, että he tietävät millainen oikeasti olen, eivätkä usko siihen, mitä muut kirjoittavat minusta. Kyllä noille kirjoituksille välillä repeilee ihan kunnolla, kun ne ovat niin päättömiä ja ihmeellisiä juttuja.