Raju nettihuhu: Jackie Chan on kuollut! Toimintatähti itse kiistää tiedot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu toimintaelokuvien tähti Jackie Chanin yllätti taannoin ilmoitettuaan Cannesin elokuvajuhlilla, että hän lopettaa väkivaltaisissa elokuvissa näyttelemisen. Näyttelijä kuitenkin korjaili lausuntojaan myöhemmin sanomalla, että jättää vain hengenvaaralliset stuntit.

Jackie Chan on useampaankin otteeseen joutunut perättömien kuolinhuhujen keskiöön. Huhuja honkongilaissyntyisen tähden kuolemasta on jälleen liikkunut kuluneen kuukauden aikana sosiaalisessa mediassa.

Nyt samanlainen huhu leviää jälleen, ja samalla Chan on päättänyt katkaista perättömiltä tarinoilta siivet poseeraamalla Facebook-kuvassa varsin elävän näköisenä, kädessään tuore 21. kesäkuuta ilmestynyt sanomalehti.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

– Jos kuolisin, kertoisin siitä varmasti maailmalle! Otin valokuvan, josta ilmenee päivämäärä sen varalta, että ette usko minua. Kiitoksia kuitenkin huolenpidostanne. Suukkoja, rakastan teitä kaikkia, Jackie Chan kirjoitti Facebook-sivullaan.

Jackie Chan on Kiinassa Hongkongissa syntynyt näyttelijä, joka on uransa aikana näytellyt yli sadassa elokuvassa. Guinnessin ennätystenkirjan mukaan lukuisissa toimintaelokuvissa näytellyt mies ei ole väkivaltaisista rooleistaan huolimatta koskaan ottanut vakuutusta. Aasiassa mies on myös tunnettu laulaja, joka on esiintynyt useilla eri kielillä. Hänet tunnetaan länsimaissa erityisesti Rush Hour -elokuvistaan, sekä elokuvista Smokkimies, Shanghai Knights ja The Karate Kid.