Hämmentävä näky kuvattiin moottoritiellä – itse tehty Batman-auto?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvissa ja sarjakuvissa seikkailevan Batmanin tiedetään säilyttävän luolassaan auton ja helikopterin lisäksi ainakin Batcycle-moottoripyörää, vesille soveltuvaa Batboatia ja porttien, muurien ja seinien murskaamiseen käytettävää Battankia.

Moni lepakkomiehen fani haaveileekin omasta Batman-kulkupelistä, ja nyt eräs kotikutoinen Batman-auto onkin nähty Yhdysvalloissa Texasin maanteillä. Aggierogue3-niminen Redditor ikuisti nettipalveluun kuvan Teksasin Fort Worthin maantiellä ajaneesta Batman-autosta.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Huvittavassa otoksessa on tuikitavallinen henkilöauto, joka ei kuitenkaan edusta viimeisimpää vuosimallia. Auto on maalattu mattamustaksi, sen takalasissa on Batman-logo ja kaiken kruunaa kaaran takaosassa olevat lepakkosiivet. DC Comicsin kustantamalla Batman-hahmolla tiedetään olevan useita ajoneuvoja, aina Batmobile-autosta Batcopter-helikopteriin. Lepakkomiehen kulkuneuvot ovat mustia menopelejä.