UFO putosi Roswelliin? Googlelta hauska tempaus

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin hakukone Google tempaisee ajoittain näyttävästi muuttamalla logonsa tilapäisesti uuteen muotoon, eli doodleksi. Tänään sadatmiljoonat Googlen käyttäjät ovat taas kohdanneet hakukoneessa uuden hauskan doodlen.

Kuva: Google
Kuva: Google

Tänään tulee kuluneeksi 66 vuotta siitä, kun Roswelliin putosi epäilyjen mukaan UFO, eli tuntematon lentävä esine. Merkkipäivän kunniaksi Google esittelee hakukenttänsä yläpuolella tällä kertaa pelin, jossa avaruusolion täytyy koota ufon palaset yhteen ja korjata aluksensa lentokuntoon.

Kuva: Google
Kuva: Google

Alkaneen vuoden aikana Google on ehtinyt kunnioittaa jo monia tapahtumia ja henkilöitä doodleillaan, sillä niiden joukkoon mahtuvat Tsekin vaalit, Kansainvälinen naistenpäivä, Lontoon metron 150-vuotisjuhla, Kansainvälinen lasten päivä, Bans Mancon 70-vuotispäivä, Saul Bassin syntymän vuosipäivä. Lisäksi Google on muistanut esimerkiksi kiekkojäiltä tutun zambonin keksijää sekä vuosittain perinteisesti myös uuden vuoden vaihtumista.