Jymy-yllätys hääjuhlissa – rocktähti Steven Tyler ilmestyi kuokkavieraaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo 64-vuotias Steven Tyler on viime vuosina ollut otsikoissa yhtyettään enemmän American Idol -ohjelman tuomaripestinsä merkeissä. Nyt Tyler on hakeutunut tavisten seuraan, sillä hän teki yllätysvierailun erään pariskunnan häihin Yhdysvalloissa.

Rokkari nimittäin joutui vahingossa keskelle häävastaanottoa Washington DC:ssä. Sen sijaan, että superluokan julkkis olisi pötkinyt vieraita pakoon, meni hän onnittelemaan hääparia ja poseerasi yhteiskuvissa, New York Post raportoi. Lehden mukaan kiinteistövälittäjä Jeffrey ja hänen puolisonsa Shirley Ramos olivat innoissaan saatuaan juhliinsa ikimuistoisen kuokkavieraan. Tyler ei kuitenkaan voinut jäädä juhliin koko illaksi.

Steven Tyler on ollut itse kahdesti naimisissa Cyrinda Foxin ja Teresa Barrickin kanssa. Hänellä on neljä lasta: Liv, Mia, Chelsea ja Taj Monroe. Rokkarilla on myös yksi lapsenlapsi Milo William. Muusikko on puhunut avoimesti julkisuudessa päihdehuuruisesta menneisyydestään. Hän kertoi käyttäneensä kokaiinia myös keikkojensa aikana. Tyler piilotti huumetta muun muassa kokispulloihin ja nuuski kokaiinia ”juomataukojensa” aikana.