Marilyn Monroen ennenjulkaisemattomia kuvia myyntiin – tässä maistiaiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmennyt amerikkalainen näyttelijätär Marilyn Monroe kuuluu 1900-luvun rakastetuimpiin supertähtiin. Aikansa seksisymbolilla riittää ihailijoita vielä tänä päivänäkin, ja esimerkiksi taannoin hänen vuodelta 1954 peräisin oleva henkilöllisyystodistuksensa huutokaupattiin 44.000 euron hintaan.

Nyt myyntiin tulee 3.700 aiemmin julkaisematonta valokuvaa tästä aikansa seksisymbolista. Mukana on mustavalkoisia ja värillisä negatiiveja, jotka on ottanut maineikas valokuvaaja Milton Greene. Kyseiset otokset myydään muutaman viikon päästä pidettävässä huutokaupassa.

Vasta hiljattain Marilyn Monroeen liittyvää arvotavaraa joutui varkaiden haaviin. Kyseessä oli toinen kokoelma tähdestä otettuja valokuvia, joiden oli määrä olla esillä näyttelytilaisuudessa Tsekin pääkaupungissa Prahassa. Näyttelyn oli tarkoitus matkustaa seuraavaksi Tokioon.