Murtovaras vei naapurin äidin tuhkat – luuli kokaiiniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisen tuhkaamisen jälkeen tuhka laitetaan yleensä uurnaan, joka haudataan hautausmaalle. Joissakin tapauksissa tuhka voidaan myös sirotella luontoon. Joskus tuhkia säilytetään pelkässä pahvilaatikossa ennen lopullista sijoittamista.

Harvemmin tuhkaa kuitenkaan pidetään huumausaineena, kuten eräs tennesseeläinen mies teki. William ”Billy” Cantrell oli mennyt pahat mielessä isoäitinsä naapuriin, tarkoituksenaan anastaa asunnosta jotain arvokasta. Miehen käsiin osuikin Xbox-pelikonsoli, mutta samalla reissulla hän löysi talosta myös vaaleaa jauhetta sisältävän laatikon. 28-vuotias Billy kantoi saaliinsa isoäitinsä luokse, mutta jäi pian kiinni teostaan.

– William luuli, että tuhkalaatikossa oli kokaiinia, Billyn isoäiti Wanda Allen kertoi News Channel 5 -televisiokanavalle.

Tuhkat olivat naapurin äidin, ja laatikon päällä oli selkeästi lukenut naisen nimen lisäksi syntymä- ja kuolinaika. Billy ei onneksi ehtinyt vetämään tuhkaa nenäänsä kokaiinin tavoin, mutta joutui silti pidätetyksi varkaudesta.