Subwayn työntekijä lepuutti penistään patongissa – oksettava kuva nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Subwayn patonkeja mainostetaan Yhdysvalloissa terveellisempänä vaihtoehtona muiden pikaruokala-annosten tilalle. Monet amerikkalaiset ovatkin innostuneet muhevista patongeista, mutta nyt eräs sandwich artist, eli patonkien tekijä, on julkaissut kyseenalaisen kuvan leipäravintolasta.

Kuva: Twitter
Kuva: Instagram

Nyt eräs Subway-ravintolaketjun työntekijä on julkaissut Instagramissa oksennusrefleksejä kutittelevaa kuvamateriaalia työpäivästään. Ohiolainen weedpriest-nimimerkillä Instagramiin kuviaan julkaiseva patongin tekijä on nimittäin julkaissut kuvan, jossa hänen peniksensä lepää uuniin menevän patongin päällä. Toisessa kuvassa hän esittelee juomapulloa, johon hän on pakastanut omaa virtsaansa.

Kuvista ensimmäisenä uutisoinut Huffington Post kertoo, että nimimerkin takaa löytyvä mies oli julkaissut kuvat vitsinä yhdessä työkaverinsa kanssa. Kuvia ole heidän mukaansa otettu edes ravintolassa, vaikka taustalla voikin tunnistaa Subwaysta tuttuja asioita. Kuvat on jo poistettu Instagramista, mutta pojat eivät todennäköisesti työskentele enää kyseisen ravintolan palveluksessa.