Kiimainen mummo TV-haastattelussa: ”Voin saada sata k****ä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ikäihmiset voivat olla joskus varsin letkeää seuraa, kun he eivät välttämättä paljon häpeä sanomisiaan. Nyt eräs iso-isoäiti antoi televisiohaastattelun, jossa hänen juttunsa olivat varsin seksipainotteisia.

Toimittaja haastattelee satavuotiasta naista ja yrittää kysellä tämän syntymäpäivästä. Mummo lyö kuitenkin tilanteen läskiksi, kun hän puhuu koko ajan miehisestä elimestä. Iso-isoäidin sanat herättävät monta naurunpuuskaa videolla. Reportteri kysyy muun muassa naiselta, mitä hänelle merkitsee täyttää sata vuotta.

– Mitä se tarkoittaa…? Se tarkoittaa sitä, että voin saada sata k**pää, kertoo iso-isoäiti topakkaan sävyyn videolla.

Ikävä kyllä video on nyt poistettu YouTubesta. Huffington Post on kuitenkin julkaissut siitä oman versionsa, joka on nähtävissä alla.