Narkkarirokkari irti huumeista vasta jos seksihalut katoavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläistä punkkarirokkari Pete Dohertya pidetään joissakin piireissä enemmän narkkarina kuin muusikkona. Silti hänet on yhdistetty moniin vaikutusvaltaisiin naisiin, kuten Kate Mossiin ja edesmenneeseen Amy Winehouseen.

Nyt 34-vuotias muusikko on kertonut suoraan, että hän olisi valmis luopumaan ennemmin seksuaalivietistään kuin huumeiden käytöstä. Libertinesin entinen nokkamies kertoi NME-lehdelle, että hänen on todella vaikea lopettaa addiktiotaan, ellei jotain merkittävää tapahdu.

Mies arveleekin, että jos hän menettäisi kätensä tai seksihalunsa, voisi se olla muutoksen tekevä seikka hänen päihteiden käytössään. Muuten raikulipoika jatkanee entiseen malliin.

Pete Doherty paljasti taannoin kokeneensa rajun muistinmenetyskohtauksen. Rokkari oli herännyt pariisilaisesta junahytistä, eikä hänellä ollut mitään hajua siitä, kuka hän oli. Miehen mukaan hän oli todella järkyttynyt tapahtuneesta. Hän purskahtikin itkuun, kun hän huomasi muistinsa takkuilevan. Tähti on tuomittu vuonna 2007 puoleksi vuodeksi vankilaan kokaiinin hallussapidosta.