Katy Perry sairastaa pakko-oireilua – syyttää lapsuuttaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katy Perry paljasti taannoin, että hän menetti lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia.

Nyt tähti syyttää kasvatuksen aiheuttaneen hänelle psykiatrisen häiriön. 28-vuotias povipommi paljasti tuoreessa Britannian Elle-lehden numerossa kärsivänsä pakko-oireisesta häiriöstä. Hän tekee omien sanojensa mukaan omituisia asioita ahdistuneisuushäiriönsä takia, jotka ilmenevät esimerkiksi vaatekaappia järjestellessä.

– Minun on napitettava kaikki kaappiin ripustettavat vaatteet ylös asti kiinni ja laitettava asut värijärjestykseen. Vaatteiden on roikuttava kaapissa juuri tietyllä tapaa, hän kertoi.

Katy Perry syyttää pakko-oireisesta käyttäytymisestään lapsuuttaan. Laulajan saarnaajana ja pastorina työskentelevä isä on julistanut julkisesti tyttärensä olevan ”paholaislapsi”. Katy Perryn on oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, ja hän on sisarusparven keskimmäinen.