Suomalainen dancehitti 9PM niittää menestystä Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen parivaljakko Probaker & Kalsi menestyy parhaillaan Saksan dancelistalla. Suomeen on viime vuosina saatu monia uusia musiikintekijöitä, joiden hitit ovat niittäneet kaikessa hiljaisuudessa kansainvälistä menestystä. Probaker & Kalsi on konemusiikin saralla yksi kovista nousijoista.

probakerkalsi06082013

Parhaillaan suomalaisduon tuorein hitti 9PM komeilee jo kolmatta viikkoa Saksan dancelistalla. Kyseessä on uusi näkemys ATB:n samannimisestä klassikkohitistä. Suomalaisen single nousi viime viikolla listan sijalta 42 sijalle 30. Probaker & Kalsi ovat tasokkaassa joukossa, sillä aivan heidän edessään listalla ovat alan supertähdet Axwell ja Calvin Harris.

Suomalaisten takana listalla sen sijaan ovat muun muassa Macklemore ja Sebastian Ingrosso. Supertähti David Guettan uusi single Ain’t A Party debytoi ensimmäisellä listaviikollaan vasta sijalla 43, eli kaukana suomalaisduon takana.