Mikä kissanainen! Carmen Electra kuumissa nettikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-kaunotar Carmen Electra nousi 90-luvulla kuuluisuuteen huippusuositun Baywatch-televisiosarjan kautta. Musiikkiuraakin kokeillut 41-vuotias kaunotar on edelleen tuttu näky lukuisista elokuva- ja televisiorooleista.

Carmen Electra tullaan näkemään pian Funny or Die -huumorisivuston uudessa sketsivideossa. Tähti twiittasi videon kuvauksista joukon seksikkäitä kuvia, joissa hän poseeraa varsin rohkeassa kaula-aukossa ja leopardikuvioisissa legginsseissä. Electra piti Twitter-päivityksillään huolen siitä, että fanit pysyisivät ajan tasalla kuvausten etenemisestä.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.