Kaksoissisko toteuttaa kuolleen siskonsa todo-listan: ”Mene homobaariin, tule pidätetyksi…”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni tekee elämänsä aikana listoja niistä asioista, jotka haluaisi kokea ennen kuolemaansa. Näin oli tehnyt myös 21-vuotias brittineitokainen Nicole Tennant. Kystistä fibroosia sairastanut nainen ei kuitenkaan koskaan ehtinyt toteuttamaan listansa asioita.

Nicolen kaksoissisko Melissa päätti ottaa tehtäväkseen toteuttaa menehtyneen sisarensa niin sanotun bucket listin. Brittinainen aikoo toteuttaa kaikki siskonsa kirjaamaa 57 asiaa yhtä lukuunottamatta. Melissa kertoo Daily Mailille, että hän ei pidä korkeuksista, joten hän ei aio toteuttaa siskonsa toivetta lentokoneesta hyppäämisestä.

Koskettava kunnianosoitus on herättänyt huomiota. Melissan sukulaiset ja ystävät ovat lupautuneet auttamaan neitokaista toteuttamaan Nicolen toiveita. Listalla on muun muassa tatuoinnin ottaminen, homobaariin meneminen, jonkun hengen pelastaminen, pidätetyksi tuleminen, lehmän lypsäminen, aseen laukaiseminen ja hississä kovaan ääneen pieraiseminen.

– Aivan kuin hän olisi tiennyt ettei hän pystyisi tekemään itse kaikkia niitä asioita ja Melissa päätyisi jatkamaan hänen puolestaan. Hänellä oli mieletön huumorintaju, tyttöjen isä Stewart Tennant kertoo lehdelle.