Menehtynyt mies rakasti matkustamista – tuhkat maailmalle pullopostina

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Gordon ”Skinny” Smith menehtyi yllättäen viime vuoden maaliskuussa aivoverenvuotoon. 57-vuotias mies rakasti matkustaa vaimonsa Beverlyn kanssa ympäri maailmaa. Gordonin menehdyttyä hänen vaimonsa päätti muistaa tämän elämää erikoisella tavalla.

Amerikkalaisnainen laittoi miehensä tuhkat pulloon kirjeen kanssa, jossa hän kertoo, että tämä rakasti matkustamista. Nainen laittoi Florida Keysiltä mereen heittämäänsä pulloon myös muutaman dollarin, jotta pullon löytäjä voisi soittaa hänelle ja kertoa, missä Gordon matkaa. USA Today kertoo, että nyt tennesseeläismiehen tuhkat sisältävä pullo on löydetty.

Kuva: USA Today
Kuva: USA Today

Judi Glunz Sidney -niminen nainen löysi pullon Key Coly Beachiltä Floridasta. Pullon sisältä löytyi miehen Beverly-vaimon kirjeen lisäksi viesti Ross-nimiseltä mieheltä, joka kertoi löytäneensä pullon tämän vuoden kesäkuussa Floridan Islamoradasta. Viestissään mies pyysi seuraavaa löytäjää soittamaan Beverlyn lisäksi myös hänelle, jotta hänkin saa tietää missä Gordon matkaa.

Sidney pakkasi Gordonin tuhkat uuteen, isompaan pulloon ja laittoi mukaan vielä oman viestinsä, jossa hän kertoo mistä mies tällä kertaa löytyi. Nainen myös soitti ilahtuneelle Beverlylle raportoidakseen Gordonin matkasta. Sidney laittoi pulloon vielä yhden dollarin lisää, jotta tämän löytävä henkilö voi varmasti soittaa muille ja kertoa, missä matkustamista rakastanut amerikkalaismies seilaa.