Isac Elliot -hysteria leviää maailmalla – konsertti myytiin loppuun minuuteissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen musiikkimaailman kuumin nuorisotähti on ollut tänä vuonna ylivoimaisesti Isac Elliot, joka aiheutti taannoin Tammerfestin keikallaan silkkaa hysteriaa lasten ja varhaisteinien keskuudessa. Staran haastattelussa Isac kertoi menestyksestään niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Nyt Isacin menestys Norjassa on kulminoitunut hyvin konkreettisesti, kun hänen Oslon Sentrumissa 3. marraskuuta järjestettävän konserttinsa liput myytiin loppuun ennätysmäisesti jo kahdeksassa minuutissa. Lisäksi Isacin hittisingle New Way Home on myynyt Norjassa platinaa ja hän on aikaisemmin esiintynyt Oslossa kahdesti.

Isac-huuma leviää myös Ruotsissa. Hän esiintyi toistamiseen tuhansille ruotsalaisfaneille Tukholman Skansenilla 24. elokuuta Friends på Skansen-hyväntekeväisyyskonsertissa. Nuori poppari solmi vastikään sopimuksen brittiläisen Crown Management-toimiston kanssa. Crownin edustamia artisteja ovat esimerkiksi Jessie J, Ellie Goulding ja taannoin Sugarbabes.