Nainen löytyi elossa – 13 päivää hautajaistensa jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa vainaja onkin yllättäen herännyt esimerkiksi ruumishuoneelta sen jälkeen, kun lääkäri on jo julistanut hänet kuolleeksi. Nyt kuolleeksi luultu Philadelphialainen nainen on löytynyt elossa, 13 päivää hautajaisten jälkeen.

50-vuotias Sharolyn Jackson ilmoitettiin kadonneeksi 18. heinäkuuta. Viranomaiset löysivät kaksi vuorokautta myöhemmin Jacksonin kuvaukseen sopivan ruumiin hänen Länsi-Philadelphiassa sijaitsevan kotinsa läheltä. Naisen oma poika, Travis, ja hänet tunteva sosiaalivirkailija tunnistivat ruumiin Sharolyniksi.

Kuolinsyyntutkija julisti Sharolyn Jacksonin kuolleeksi, ja ruumis haudattiin paikalliselle hautausmaalle. 13 vuorokautta myöhemmin Sharolyn Jackson kuitenkin löydettiin ilmielävänä Philadelphian keskustassa sijaitsevasta psykiatrisesta sairaalasta.

– Olin juuri pääsemässä yli Sharolynin kuolemasta. Sitten yhtäkkiä Travis kertoi minulle hyviä uutisia. Hänen äitinsä olikin elossa, Sharolynin isä, David Minnie kommentoi Mirror-lehdelle.

Viranomaiset tutkivat parhaillaan, kuka laskettiin haudan lepoon Sharolyn Jacksonin nimissä. Haudattu nainen kuoli luonnollisissa olosuhteissa.