Jättirintainen blondi sytyttää miehet BB-talossa: ”Tisseistä tulin julkisuuteen”

Big Brother · Stara.fi

Julkkisten Big Brother sai jälleen uuden asukkaan, kun nuori vaalea ja muodokas 19-vuotias kaunotar Marianne Kallio asteli taloon. Hän kertoi esittelyvideollaan itsestään varsin tyylikkäästi ja sanojaan säästelemättä.

– Mä uskon, että mä oon tän julkkis-BB:n kaunein asukas niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Mä oon tosi kiitollinen mun äidille, kun se osti mulle silikonit syntymäpäivälahjaksi kun mä täytin 18 vuotta. Hän on täydellinen, Marianne Kallio kertoi.

Aiemmin tänä iltana Big Brother -taloon asetelivat laulaja Frederik, XL-malli Johanna Salminen, taikuri Jori Kopponen ja selvänäkijä Claudia Eve. Mitään kovin räväkkää menoa taloon ei ole vielä siitä huolimatta saatu, ja asukkaat ovatkin keskittyneet lähinnä toisiinsa tutustumiseen kaikessa rauhassa.