Gorillaemon hellät suudelmat vastasyntyneelle – äidinrakkaus ihastuttaa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet kädelliset ovat hyvin lähellä ihmisiä, ja siksi niillä on myös samankaltaisia primitiivisiä taipumuksia hellyydenosoituksiin ja äidinrakkauteen kuin ihmisillä. Yhdysvalloissa sijaitsevaan Buffalon eläintarhaan syntyi 4. syyskuuta uusi gorillapienokainen, joka on nyt noussut tähdeksi.

12-vuotias naarasgorilla Lily synnytti pienokaisen, jota se on siitä saadaa hellinyt sylissään ja suojellut tiukasti ihmisiltä. Eläintarhan hoitajat eivät ole päässeet vielä tutkimaan pienokaista, joten tulokkaan sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Sen veikataan kuitenkin olevan naaras.

Emo ja pienokainen ovat olleet erottamattomat, ja nyt niistä on saatu ikuistettua myös hellyttäviä valokuvia. Kuvista ei kuitenkaan näy kuinka Lily keinuttaa pienokaistaan uneen ja suutelee sitä otsalle kuin ihmisäidit ikään.