Marianne Kallio avautui BB-kohusta: ”Aika sairasta touhua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Big Brother -talosta taannoin lähtöpassit ennen aikojaan saanut Marianne Kallio poistettiin talosta, koska hän löi Teppo Säkkistä avokämmenellä kasvoihin. Mies sai jäädä taloon, vaikka hän puolestaan loukkasi Mariannen fyysistä koskemattomuutta.

Staran haastattelussa Marianne pääsi viimein kertomaan oman näkemyksensä illan tapahtumista.

– Mä sain kuulla jatkuvaa päänaukomista joka suunnalta, niin loppuvaiheessa se sitten räjähti käsiin. Olin saanut aikaisemmin Reetulta kuminauhasta silmään, kun hän kuminauhasodan päätteeksi tähtäsi suoraan mun kasvoihin. Sain siihen antibioottikuurin, mutta silmä turpos ja sain kuulla siitä. Mun oli tarkoitus mennä nukkumaan, niin mun sängyt oli viety.

– Mulla on ollut koulukiusaamista, ja on kokemusta tuollaisesta touhusta. Kestin sitä hyvin, mutta jossain vaiheessa se oli vaan liikaa. Väsyneenä olin hermo kireällä, enkä päässyt omaan tilaan rauhoittumaan. Se kärjisti lisää tilannetta. Sille ei voi mitään, ja ymmärrän täysin, miksi mut otettiin sieltä pois. En siltikään ymmärtänyt sitä, että miksi Teppo ei saanut mitään jälkiseurauksia.

Mariannen mukaan televisioon oli tapahtumista leikattu versio, jossa todelliset tapahtumat saatiin näyttämään hieman toisenlaisilta.

– Siitä kuvakulmasta ei näytetty televisiossa sitä, miten hän kävi muhun käsiksi, minkä takia riuhdoin itseni irti. Hän myös töni mua seinää vasten ja uhkasi vetää lattioita pitkin – eivätkä nämä otokset päätyneet TV-lähetykseen. Häntä ei varmaan otettu pois talosta, koska sieltä oli viikon sisällä lähtenyt jo niin monta ihmistä. Se olisi ollut liikaa.

– On tyhmää, että mun sanottiin lyöneen nyrkillä, kun mä vedin ihan kädellä. Käytin avokämmentä. Sitä on lietsottu siihen, että olisin iskenyt nyrkillä. Kärjistetään, että olisin muka hakannut Tepon. Kun videon katsoo, totuuden kyllä näkee. Yritin saada Teppoa aluksi rauhoittumaan, mutta hän ei kyennyt jättämään mua rauhaan. Se oli aika sairasta touhua. Sitten tein ainoan asian, joka mulle tuli mieleen. Se tuli automaattisesti.