Marianne Kallio: ”Itsekeskeinen Frederik elää omassa kuplassaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen kohublondi Marianne Kallio ei ole vielä noussut varsinaiseksi julkkikseksi, mutta siitä huolimatta hänet nähtiin äskettäin parin viikon ajan realitysarjan julkkisversiossa. Hänet kuitenkin poistettiin ohjelmasta sääntörikkomuksen takia.

Big Brotherissa niin ikään vieraillut Frederik iski omalta osaltaan tytinää peliin heittelemällä muille kilpailijoille nasevia kommentteja. Marianne oli usein piikkien kohteena nuoren ikänsä takia.

– Ajattelin Reetusta, että kun hän on nähnyt elämää monipuolisesti ja on kuitenkin sen ikäinen mies, niin hän ymmärtäisi paremmin nuorisoa. Onhan hän itsekin ollut joskus nuori. Huomasin, että hän on vähän itsekeskeinen ihminen, joka elää omassa kuplassaan. Mieluummin nöyryyttää muita, kuin itse venyy huumoriin, Marianne Kallio lataa Staran haastattelussa.

– Hän on aika jäykkä ihminen, ja miettii paljon muiden mielipiteitä. Tämän vuoksi se ei lähtenyt talossa oikein mihinkään mukaan. Oli huvittavaa, että hän laittoi esimerkiksi tehtävässä muut pukeutumaan, mutta ei suostunut itse samaan.

Saman katon alla muihin asukkaisiin pääsi tutustumaan tavallista paremmin, ja joidenkin asukkaiden kohdalla ennakko-odotukset pitivät paikkansa.

– Talossa oli paljon juonittelua ja esimerkiksi Suskin puolelta aika kaksinaamaista peliä. Kuvittelisin, että kun julkisuudessa kirjoitetaan ihmisestä, että se ei välttämättä pitäisi paikkaansa. Hänen kohdallaan puheilla tuntui kuitenkin olevan perää. Teppokin mietti aika paljon talossa sitä, miltä hän televisiossa näyttää. Että näkyvätkö hauikset.