Marianne Kallio kiistää suhdehuijauksen – myöntää kuitenkin maksun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen Hunks-tanssija Teppo Säkkinen ja kohublondi Marianne Kallio asustivat taannoin samanaikaisesti Big Brother -talossa, jossa he ajautuivat riitoihin. Ennen BB-vierailua eräs viihdelehti raportoi heidän olevan suhteessa keskenään.

Teppo paljasti talossa, että mitään suhdetta ei todellisuudessa ollut. Hänen mukaansa kyse oli vain huijauksesta, jossa molemmat saivat lehdeltä rahallisen korvauksen. Stara tapasi Mariannen, joka kiisti, että suhdeuutisessa olisi ollut kyse huijauksesta.

– Se oli hänen osaltaan tyhmä juttu. Kaikki lehdistön ihmisetkin tietävät, että se ei ollut maksettu juttu. Mulla on säilössä tekstiviestit, joissa hän on halunnut tulla mun luokse yöksi. Miksi lähetellä sellaisia, jos kyse on maksetusta jutusta? Asia oli lehdissä jo ennen kuin meistä tuli mitään, Marianne totesi.

– Jossain vaiheessa huomasimme, että samassa seurassa pyöriminen ei ole hyvä juttu. Hän halusi yrittää eksänsä kanssa uudestaan ja minä palasin oman eksäni kanssa yhteen. Tiesimme, ettemme menisi yhteen. Se oli molemminpuolista säälitouhua.

Marianne kuitenkin vahvisti, että sekä hän että Teppo saivat kuvasta rahallisen palkkion.

– Kun meillä oli kuvaukset, niin hän tiesi tulevansa yhteiskuvaan mun kanssa. Meille oli molemmille palkkio kuvasta, mutta ei kyse ollut siitä, että hänet olisi maksettu siihen otokseen.