Ero sai Katy Perryn itsemurhan partaalle: ”Jatkaisinko elämää?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erot koettelevat niin tavallista pulliaista kuin tähteäkin. Oikeastaan tilanne voi olla julkkikselle vieläkin rankempi, kun viihdelehdet revittelevät päättyneen parisuhteen yksityiskohtia julkisuudessa. Tähän tilanteeseen joutui taannoin poptähti Katy Perry.

Erottuaan koomikkoaviomies Russell Brandista neito ahdistui niin paljon, että mietti jopa itsemurhaa. Laulaja paljasti asian vasta nyt Billboard-lehden haastattelussa. Uudella Prism-levyllä By The Grace of God -kappale kertoo tästä elämänhalun loppumisesta ja kaiken kyseenalaistamisesta.

– Se laulu on todiste siitä, kuinka rankkaa ero oli tietyssä vaiheessa. Kyselin itseltäni haluanko kärsiä? Jatkaisinko vielä elämää? Kertoi Perry lehdelle.

Katy Perryn tuleva Prism-levy julkaistaan 18. lokakuuta. Poptähti on julkaissut aiemmin kolme levyä Katy Hudson, One of the Boys ja Teenage Dream, joista viimeisin sinkosi neidon popmaailman supertähtien joukkoon. Laulajatar seurustelee parhaillaan muusikko John Mayerin kanssa.