Marianne Kallio tyrmäsi Johanna Tukiaisen ehdotuksen: ”Viimeinen vaihtoehto”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen kohublondi Marianne Kallio nähtiin taannoin Big Brother -talossa, mutta muuten hän on ollut julkisuudessa harvakseltaan. Vaalea kaunotar sai kuitenkin taannoin yhteydenoton toiselta kohublondilta, johon hän haluaa kuitenkin pitää selvästi välimatkaa.

– Mulla ei ole oikeasti tarve olla mikään kohublondi, mutta moni lehti on mulle sen tittelin antanut. Tästä toisesta blondista, Johanna Tukiaisesta, mä eroan kyllä aika paljon. En tunne häntä, mutta hän on ottanut muhun yhteyttä. Mä en halua olla hänen kanssaan tekemisissä, Marianne kertoi Staran haastattelussa.

Tukiainen otti taannoin yhteyttä Kallioon ja pyysi häntä mukaan tanssiryhmäänsä. Vastaus oli kuitenkin jyrkästi kielteinen.

– Hän yritti saada mua tanssiryhmäänsä mukaan. Mulla ei ole tarvetta sellaiseen, koska hänen käytöksensä baareissa puhuu omasta puolestaan. Se on aika pöyristyttävää. Ja käytös on kaiken A ja O. Hän juo ja vetää kaikkia lääkkeitä – musta sellainen on aika järkyttävää.

– Tottakai blondit aina vedetään Tukiaisiin, mutta mulla ei esimerkiksi ole tarve vetää jotain keikkoja kännissä ja heilutella alastonta vartaloa ihmisille. Se on ehkä viimeinen vaihtoehto. Glamourkeikka on vähän eri asia. Mulla ei ole tarvetta olla pakolla missään, mua on aina pyydetty joka paikkaan, summaa Marianne Kallio Staralle.