Carmen Electra palasi rannalle – muodot yhä kuin Baywatchissa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-kaunotar Carmen Electra nousi 90-luvulla kuuluisuuteen huippusuositun Baywatch-televisiosarjan kautta. Hän on saavuttanut lähivuosina huomiota myös julkkissuhteidensa kautta. Taannoin neitokainen deittaili viihdemoguli Simon Cowellia.

Nyt 41-vuotias Carmen on ikuistettu bikiniotoksissa Havaijilla, Mauin saarella. Neitokainen näytti tyrmäävän seksikkäältä mustassa Impromptu-bikiniasussa. Electran pyllistelevät poseeraukset tuovat mieleen naisen männävuosien Baywatch-roolin. Kuvaukset ovat kuin pieni aikamatka.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, on monitoiminainen. Neitokainen on poseerannut Playboy-lehdessä, kokeillut musiikkiuraa Princen suojattina ja näytellyt lukuisissa elokuvissa. Roolisuorituksiin lukeutuvat työt elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch.