Carmen Electran rantaloma jatkui – peppu pystyssä biitsillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-kaunotar Carmen Electra nousi 90-luvulla tähdeksi huippusuositun Baywatch-televisiosarjan kautta. Aikoinaan musiikkiuraakin kokeillut neitokainen deittaili taannoin viihdemoguli Simon Cowellia, mutta suhde päättyi kuitenkin melko nopeasti.

Carmen Electra lomaili taannoin Havaijilla, jossa hänet kuvattiin pariinkin otteeseen viettämässä aikaa rannalla. Nyt 41-vuotias tähti on jakanut jälleen lisää näyttäviä bikinikuvia reissusta omalla Instagram-tilillään.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, on monitoiminainen. Neitokainen on poseerannut Playboy-lehdessä, kokeillut musiikkiuraa Princen suojattina ja näytellyt lukuisissa elokuvissa. Roolisuorituksiin lukeutuvat työt elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch.