Heather Graham tunsi syyllisyyttä seksistä: ”Hyvä vai huono asia?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Heather Graham muistetaan eräästä viime vuosien hauskimmista komediasta. Kyseessä on tietenkin Bradley Cooperin ja muun muassa Zach Galifianakiksen tähdittämä Kauhea kankkunen -elokuva.

Nyt Heather Graham on tehnyt julkisuudessa seksipaljastuksen. Nykyään kaunotar on sinut itsensä kanssa ja seksielämäkin luistaa, mutta näin ei ole aina ollut asian laita. Aiemmin tähden oli vaikea nauttia lemmenleikeistä.

– Se on luonteenpiirteeni. Seksi on osa minua, ja kesti kauan ennen kuin tunsin oloni hyväksi sen suhteen. En ollut varma, oliko hyvä vai huono asia olla ihminen, joka todella nauttii seksistä, kertoi nainen Female First -sivustolle.

Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. 43-vuotias neitokainen valmistelee parhaillaan käsikirjoitusta elokuvaan, joka käsittelee parhaan seksikokemuksen metsästämistä.