Reese Witherspoonin tiimalasivartalo kuin Kim Kardashianilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Reese Witherspoon teki läpimurtoroolinsa vuonna 1999 Julmia aikeita -elokuvassa. Oscar-voittaja kertoi äskettäin Elle-lehdelle äitiyden muuttaneen hänen koko elämänkatsomuksensa, koska hän tajusi lasten saannin myötä enemmän sitä, mitä oli naisena.

reesewitherspoon14102013

Kaunotar nähdään Elle-lehden kannessa pikkumustassa mekossa, joka myötäilee Reese Witherspoonin kurveja. Äitiys on saattanut tuoda tähden kehoon myös lisää pehmeyttä. Neito näyttää nimittäin otoksessa lantion seudulta miltei yhtä muodokkaalta kuin kuuluisa kurvijumalatar Kim Kardashian.

Witherspoon joutui taannoi noloon tilanteeseen, kun hän riehui miehensä Jim Tothin jäätyä rysän päältä kiinni rattijuopumuksesta. Nainen oli aiemmin naimisissa Ryan Philippen kanssa. Pari erosi vuonna 2006, minkä jälkeen neito avioitui Jim Tothin kanssa. Neitokaisella on kolme lasta. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Walk the Line.