Riskialtis kaula-aukko, Eliza Doolittle! Gaalan rohkein asu säväytti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittilaulaja Eliza Doolittle julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2010. Tänä vuonna levy sai jatkoa In Your Hands -albumilla, joka näki päivänvalon 14. lokakuuta. Neito on käynyt myös Suomessa, mistä hän kertoikin taannoin Staran haastattelussa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Skandinaavinen kylmyys oli 25-vuotiaalle artistille liikaa, vaikka hän piti ihmisistä. Nyt Eliza on ikuistettu Attitude-lehden gaalassa beigessä tyylikkäässä iltapuvussa, joka saattoi olla illan tyrmäävin kaula-aukkonsa suhteen. Paljastava asun etuhalkio ulottui nimittäin tähden rinnuksilta navan alapuolelle. Ihme kyllä asu pysyi tilaisuudessa paikoillaan, eikä tahattomia vilautuksia nähty.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Laulajatar kertoi taannoin Evening Standard -lehdelle kasvuvuosistaan teatteriperheessä. Hänen isänsä on teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja John Caird ja äiti musiikkiteatterinäyttelijätär ja taiteilija Frances Ruffelle. Poppari ei halunnut uransa alussa puhua perheestään, koska halusi menestyä omin avuin.

Uusimmat