Riskialtis kaula-aukko, Eliza Doolittle! Gaalan rohkein asu säväytti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittilaulaja Eliza Doolittle julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2010. Tänä vuonna levy sai jatkoa In Your Hands -albumilla, joka näki päivänvalon 14. lokakuuta. Neito on käynyt myös Suomessa, mistä hän kertoikin taannoin Staran haastattelussa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Skandinaavinen kylmyys oli 25-vuotiaalle artistille liikaa, vaikka hän piti ihmisistä. Nyt Eliza on ikuistettu Attitude-lehden gaalassa beigessä tyylikkäässä iltapuvussa, joka saattoi olla illan tyrmäävin kaula-aukkonsa suhteen. Paljastava asun etuhalkio ulottui nimittäin tähden rinnuksilta navan alapuolelle. Ihme kyllä asu pysyi tilaisuudessa paikoillaan, eikä tahattomia vilautuksia nähty.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Laulajatar kertoi taannoin Evening Standard -lehdelle kasvuvuosistaan teatteriperheessä. Hänen isänsä on teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja John Caird ja äiti musiikkiteatterinäyttelijätär ja taiteilija Frances Ruffelle. Poppari ei halunnut uransa alussa puhua perheestään, koska halusi menestyä omin avuin.