Kat Von D läpikuultavassa mekossa – näyttävä kansikuvaposeeraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, tunnetaan erityisesti suosituista Miami Ink ja LA Ink -realitysarjoista. Tatuoijana työskentelevä kaunotar erosi hiljattain kihlatustaan, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa koomikkoskeittari Tom Greenin kupeessa.

katvond26102013

Nyt 31-vuotias realitykaunotar nähdään Latina-lehden kannessa. Meksikolaissyntyinen Kat Von D poseeraa latinotaustaisten amerikkalaisten lehden kansikuvassa päällään läpikuultava mekko, jonka kukkakoristeet peittävät hädin tuskin rinnat.

Kat Von D meni viime vuoden joulukuussa kihloihin konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa. Parin suhde ajautui kuitenkin karille ilmeisesti DJ:n pettämisen takia. Ennen Deadmau5:ia nainen on seurustellut muun muassa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxin ja Roy Orbisonin pojan Orbi Orbisonin kanssa.