Karhu hyökkäsi 80-vuotiaan kimppuun – pappa potki takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karhun ja ihmisen kohtaamiseen liittyvät uutiset kantautuvat yleensä Alaskasta tai Venäjältä, jossa ollaan totuttu elämään näiden villieläinten kanssa. Toisinaan reviiriään puolustavat karhut hyökkäävät myös ihmisten kimppuun.

Nyt venäläinen paimen Yusuf Alchagirov joutui karhuhyökkäyksen kohteeksi venäläisellä Kabardino-Balkarian alueella. 80-vuotias mies oli ollut keräämässä karhun reviiriltä vadelmia, kun kontio päätti hyökätä vanhuksen kimppuun. Venäläinen tervaskanto ei luovuttanutkaan ihan helpolla ja sai kuin ihmeen kaupalla potkaistua karhun kumoon.

Tästäkös mesikämmen vasta suuttuikin ja eläin raahasi miehen läheiselle kalliolle ja pudotti hänet kielekkeeltä alas. Mies selvisi sairaalaan ja hänellä todettiin vain muutamia haavoja ja mustelmia sekä neljä murtunutta kylkiluuta. Parin päivän jälkeen sinnikäs herra pääsi kotiin ja juhli tapahtunutta todennäköisesti vodkaryypyllä, The Guardian uutisoi.