Stacy Keiblerin upea kaula-aukko huomattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Stacy Keibler tunnetaan urastaan näyttelijänä, mallina ja jopa entisenä vapaapainijana. Tähti seurusteli aikaisemmin näyttelijä George Clooneyn kanssa, mutta pariskunta erosi taannoin.

Nyt 34-vuotias tähti on vieraillut New Yorkissa järjestetyssä ACE-gaalatilaisuudessa. Stacy Keibler piti avaralla kaula-aukollaan huolen siitä, että valokuvaajatkaan eivät jättäneet häntä huomioimatta.

George Clooney teki lähipiirin mukaan tietoisesti pitkään pesäeroa 33-vuotiaaseen Stacy Keibleriin, sillä heidän suhteensa oli ennen eroa polkenut paikallaan jo tovin. Pari ei ollut myöskään harrastanut seksiä kuukausiin.

Stacy Keibler tuli alunperin tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.