Uudet Viidakon tähtöset julkistettiin – mukana kuumat BB-kaunottaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidakon tähtöset -realitysarjan uuden tuotantokauden kilpailijat on paljastettu. 10 kilpailijaa ovat Laura Ahola, Katrie Dahler, Amanda Harkimo, Tiina Jylhä, Marianne Kallio, Kristina Karjalainen, Tia Kiuru, Suvi Pitkänen, Johanna Pulkkinen ja Alisa Ranta-aho. Tuotantokausi alkaa huhtikuussa Subilla.

Laura Ahola

Espoolainen Laura Ahola tuli tutuksi Miss Suomi 2013 -kilpailusta, jossa hänet valittiin yleisön suosikiksi. Laura työskentelee mallina ja meikkaaja-maskeeraaja-stylistina. Hän tekee myös juontajan töitä ja kirjoittaa omaa blogia. Lauran perheeseen kuuluvat äiti, isä ja pikkuveli. Viidakosta Laura odottaa uskomatonta seikkailua, fyysisiä haasteita ja itsensä ylittämistä.

– Pelottavinta tulee varmaankin olemaan kaiken maailman ötökät – myös pimeys ja öiden viileys saattavat ahdistaa aluksi, mutta eiköhän siihen nopeasti totu, Laura sanoo.

Katrie Dahler

24-vuotias helsinkiläinen Katri on ammatiltaan parturi-kampaaja. Miss Helsinki -kilpailun voiton myötä työtä on riittänyt promootio- ja tuote-esittelijänä sekä mallina. Lukuisiin kauneuskilpailuihin osallistunut Katri edustaa ensi kesänä Suomea Karibialla järjestettävässä Miss Petite -kilpailussa.

Katrin perheeseen kuuluu poikaystävän lisäksi husky-koira Hugo. Katrin haaveena on viiden vuoden päästä ”olla hyvä jossakin” – oli se sitten ura tai perheenäitinä oleminen. Katri haaveili Viidakon tähtöset -kilpailusta jo ensimmäisen tuotantokauden aikana. Viidakolta hän odottaa itseensä tutustumista ankarissa olosuhteissa.

– Syvän veden pelkoni on varmasti pahin haaste, mutta toivottavasti se unohtuu kilpaillessani, Katri toteaa.

Amanda Harkimo

22-vuotias Amanda asuu Helsingissä, jonne hän muutti 16-vuotiaana Sipoosta. Suomenruotsalainen Amanda on seitsenlapsisen perheen keskimmäinen. Hän on opiskellut media-assistentiksi ja tekee siihen liittyviä erilaisia töitä. Amanda on Jokereiden DJ sekä ex-poikaystävänsä Junon tausta-DJ. Hän tekee myös omia klubikeikkoja. Amanda tuli tutuksi vuoden 2011 Big Brother -ohjelmasta. Viidakolta Amanda odottaa seikkaluja ja haasteita.

– Jännää olla mukana kilpailemassa potista ja nähdä, olenko itse aiheuttamassa ohjelmaan draamaa!, Amanda sanoo.

Tiina Jylhä

Tiina on suomalaisille parhaiten tuttu kauneuskirurgian ilosanoman saattajana. Pitkään haaveissa ollut ylellinen yksityissairaala on toteutumassa Tallinnassa. Tiinan toinen suuri intohimo on kuntosaliharjoittelu, jonka hän löysi miehensä Tapen myötä.

51-vuotias Tiina on tällä hetkellä huippukunnossa ja sanoo treenaavansa oman itsensä vuoksi ja taistelevansa ikää vastaan kaikin voimin. Tallinnassa asuva Tiina on on alun perin kotoisin maalaistalosta Parkanosta. Kolme aikuista tytärtä ovat aikuisia ja asuvat tahoillaan. Viidakkoon Tiina lähtee seikkailun ja ainutlaatuisen kokemuksen vuoksi.

– Kokemuksia voi myöhemmin muistella kiikkustuolissa ja kertoa lapsenlapsille! Haluan myös voittaa itseni ja suurimmat pelkoni, jotka ehkä ovat juuri viidakossa elävät niljakkaat ystävämme, Tiina sanoo.

Marianne Kallio

Media- ja kauneusalan sekatyöläiseksi itseään nimittävä Marianne on tullut tutuksi useista tv-ohjelmista, joista viimeisimpänä Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother. Marianne tekee monipuolisesti mallin töitä ja kuvauksia.

19-vuotias Marianne asuu äitinsä ja kissansa kanssa. Hän tähtää elämässä bisnesnaiseksi ja toivoo tulevaisuudelta rakkautta ja aina uusia haasteita. Viidakossa asuminen on kokemuksen harvinainen ja Marianne odottaa sitä innolla.

– Eniten pelkään vedessä olemista, sillä olen saanut sukeltamiskammon lapsuuden kamalan kokemuksen seurauksena, Marianne sanoo.

Kristina Karjalainen

24-vuotias Kristina on opiskelija-malli sekä hallitseva Miss Viro. Suomessa Kristina on asunut 3-vuotiaasta. Hänen äitinsä on liettualainen ja isä suomalainen, joka on syntynyt Venäjällä. Kristina puhuu kuutta kieltä ja harrastaa tanssimista, uimista ja taikatemppujen harjoittelua.

Kristina sijoittui neljänneksi perintöprinsessaksi vuoden 2012 Miss Globe -kilpailussa ja hän palasi vastikään edustamasta Viroa Miss Universum -kipailussa.

Tia Kiuru

23-vuotias Tia on vuoden 2011 Big Brother -asukas, blogisti / kolumnisti sekä osa-aikainen studiolaulaja. Päivätyökseen Tia toimii yrityspalvelujen myyjänä, mutta työskentelee myös media-alalla mm. juontajana ja promoottorina. Tia asuu Espoossa aviomiehen, kahden belgianpaimenkoiran ja yhden fretin kanssa.

Tulevaisuudessa hän näkee itsensä suurperheen äitinä ja monipuolisena eläinosaajana maaseudulla. Tia lähtee viidakkoon voittamaan ja nauttimaan.

– Viidakon eläinasukkaat ja ihmeeellinen luonto kiehtovat, mutta odotan myös kilpailuviettini syttymistä ja haasteiden voittamista, Tia sanoo.

Suvi Pitkänen

26-vuotias Suvi on viihdealan monitoiminainen Helsingistä. Suvi ponnahti mallin uralle alun perin Miss Suomi -kilpailusta, mutta ura sai uuden suunnan, kun hän poseerasi Playboyn kannessa 2011. DJ:nä päätoimisesti työskentelevä Suvi on itse myös mukana järjestämässä kauneuskilpailuja.

Suvin elämän suurin haaste ja ihanin asia oli tulla äidiksi alkuvuonna 2013. Viidakon Suvi ajattelee ainutlaatuisena kokemuksena, jota ei voi jättää näkemättä.

– Lähden viidakkoon haastamaan itseäni. Seikkailunhaluisena ihmisenä nautin hypystä tuntemattomaan ja tämä on juuri sitä, Suvi sanoo.

Johanna Pulkkinen

25-vuotias espoolainen Johanna tuli tutuksi vuoden 2012 Big Brother -asukkaana. Johanna on opiskellut parturi-kampaaja- ja kosmetologilinjalla ja työskentelee nykyisin vaateliikkeessä somistajana ja myyjänä. Johanna asuu yksin pienten koiriensa kanssa. Tulevaisuuden haaveena on olla onnellinen ja perustaa joskus oma perhe. Johannan mielestä viidakkoon lähteminen on huikeaa.

– Eniten odotan seikkailulta kaikkea uutta ja erilaista, mitä pääsee kokemaan. Vähän jännittää pärjääminen siellä, sillä pelkään eniten kaikkia örriäisiä millä on liikaa jalkoja – ja lisäksi pelkään pimeää!, Johanna sanoo.

Alisa Ranta-aho

27-vuotias Helsingissä asuva Alisa on lähtöisin Siperiasta. Hänen perheensä muutti Suomeen Etelä-Pohjanmaalle Alisan ollessa pikkutyttö. Ammatiltaan hän on tradenomi ja parturi-kampaaja. Alisa pyörittää omaa promootiotoimistoa tehden myös itse paljon promootioita ja satunnaisia mallintöitä. Hänet löytää silloin tällöin myös vaatemyymälöistä myyjänä sekä helsinkiläisestä parturiliikkeestä.

Alisa sijoittui 2. perintöprinsessaksi Miss Helsinki -kilpailussa 2012 ja osallistui myös Suomen Miss Globe -kilpailuun. Alisan intohimo on matkustelu ja hän haluaisi asua ulkomailla jonkin aikaa. Alisa harrastaa urheilua, ruoanlaittoa, shoppailua ja elokuvia. Viidakosta kilpailuhaluinen ja sosiaalinen ilopilleri Alisa odottaa pelkojensa kohtaamista sekä uusiin ihmisiin ja asioihin tutustumista.

– Tekee hyvää päästä hetkeksi pois kaikesta materialismista, huvituksista ja asioista, joita olemme tottuneet pitämään itsestäänselvyyksinä, Alisa sanoo.