Carmen Electra haki tyttökalenterinsa asun aikuisviihdekaupasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Carmen Electra nousi 90-luvulla tähdeksi huippusuositun Baywatch-televisiosarjan kautta. Aikoinaan musiikkiuraakin kokeillut neitokainen deittaili taannoin viihdemoguli Simon Cowellia, mutta suhde päättyi kuitenkin melko nopeasti.

Carmen Electra kuvattiin eilen esittelemässä oman tyttökalenterinsa kavalkadia Los Angelesissa sijaitsevassa Bootsy Bellowsissa. Reilu nelikymppinen näytti upealta rohkeassa mustassa asussaan, joka olisi voinut olla peräisin esimerkiksi aikuisviihdekaupasta. Kalenteri julkaistaan joulukuussa.

Amerikkalainen 41-vuotias Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, on monitoiminainen. Neitokainen on poseerannut Playboy-lehdessä, kokeillut musiikkiuraa Princen suojattina ja näytellyt lukuisissa elokuvissa. Roolisuorituksiin lukeutuvat työt elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch.