Mies testamenttasi 400 neliön asuntonsa kahdelle kissalle – jälkeläiset jäivät ilman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simon Cowell paljasti hiljattain tekevänsä testamentin, jossa hän jättäisi miljoonaomaisuutensa ennemmin hyväntekeväisyyteen kuin jälkipolvilleen. Hän perusteli päätöstään sillä, että ihmisille tulisi jättää maallisen omaisuuden sijaan aineetonta pääomaa, kuten tietoa, aikaa ja mahdollisuuksia.

Tenneseen Memphisissä vuosi sitten kuollut Leon Sheppard on ilmeisesti samaa mieltä miljonäärin kanssa, sillä hän testamenttasi liki 400 neliömetrin kotinsa kahdelle kissalleen. Asunnon arvo on noin 186.000 euroa. Koko omaisuuden saajaksi nimettiin miehen Frisco-kissa, ja sopimukseen kuuluu, että myös hänen nuoremmastaan Jake-kissasta on pidettävä huolta.

Sheppardin lapset sen sijaan jäivät nuolemaan näppejään. Miehellä on viisi lasta, 12 lastenlasta ja kuusi lastenlastenlasta. Kun Frisco-kissa kuolee, siirtyy omaisuus jälkipolville. Asiasta ensimmäisenä uutisoi Miami Newsday.