Raamattua myytiin kirjakaupassa fiktiona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kaikilla uskontokunnilla on omat pyhät kirjansa, joiden todenperäisyydestä on väitelty kautta aikojen ja tullaan todennäköisesti väittelemään jatkossakin. Esimerkiksi Raamattu on kristinuskon perusta, mutta sen kertomuksia ei ole kuitenkaan voitu aukottomasti vahvistaa tosiksi.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Ehkä juuri tämä oli ollut mielessä myös Costco-kaupan kirjaosaston henkilökunnalla, kun he olivat panneet Raamatut myyntiin fiktio-nimikkeen alle. Asian huomasi pastori Caleb Kaltenbach, joka oli etsimässä vaimolleen lahjaa.

Kaltenbach otti kirjasta ja etiketistä valokuvan, jonka hän julkaisi Instagramissa. Paljastus sai välittömästi aikaan raivostuneita kommentteja. Monet tosin ihmettelivät, että miksi Koraani ei ole myös fiktio-osastolla. Kauppaketju julkaisi nopeasti julkisen anteeksipyynnön tapahtuneesta.