Marianne Kallion poikaystävä rysän päältä kiinni: ”Parisuhde päättynyt lopullisesti!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisten Big Brother -talosta muistettava kohublondi Marianne Kallio kertoi taannoin Staran haastattelussa avoimesti parisuhteestaan. Hän oli vielä syksyn alussa onnellinen tilanteestaan, mutta nyt suhde on päättynyt pettämisen takia.

BB-vierailunsa lisäksi Marianne Kallio nähdään pian myös Viidakon tähtöset -ohjelmassa. Hän kertoi pettämisestä Facebook-sivuillaan itse julkaisemassaan viestissä, jossa kertoi kultansa lähestyneen Amarillo-ravintolassa toista naista. Nainen oli kuitenkin saanut selville, että kyseessä oli varattu mies ja hän informoi tapahtuneesta BB-julkkisneitokaista.

– Kolmen vuoden parisuhde on nyt päättynyt lopullisesti. Poikaystäväni on pettänyt aiemminkin, mutta hän ei ole koskaan jäänyt kiinni näin konkreettisesti. Näin suoraan en ole aiemmin saanut viestiä naiselta asiasta, Marianne vahvisti tänään Staralle.

– Olin valmistautunut, että vastaavaa saattaisi tapahtua. Odotin kuitenkin yhteistä elämää ja yhteenmuuttoa. Tunnen oloni hyväksikäytetyksi. Välillä käy näin ja sattuu väärä ihminen kohdalle. Elämä opettaa joskus parisuhteiden kautta.

Kalliolla oli myös ajatuksia siitä, minkä takia poikaystävä alunperin petti häntä.

– Jos ihmisellä on itsellään vaikeuksia luottaa toisiin, hän ei välttämättä ole luottamuksen arvoinen. Nicky ei ole luottanut millään tavalla muhun, ja mä luotin häneen sataprosenttisesti. Ilman luottamusta suhteesta ei tule mitään.