Kellie Picklerin rintavako pysäytti miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatar Kellie Pickler nousi julkisuuteen American Idol -sarjan viidennellä kaudella, jolloin hän päätyi kilpailussa kuudennelle sijalle. Tähti on sittemmin tehnyt uraa country-laulajana. Hänen Small Town Girl -debyyttilevynsä myynti ylitti Yhdysvalloissa kultalevyn rajan.

Harvakseltaan paparazzien tähtäimiin joutunut kaunotar osallistui eilen 2013 American Country Awards -tapahtumaan monien muiden julkkistähtien kanssa. Kellie tosin taisi tarjota illan rohkeimman kaula-aukon.

27-vuotias Kellie Pickler julkaisi taannoin uuden Little Bit Gypsy -singlensä. Laulajattaren tuorein levy on vuonna 2012 ilmestynyt 100 Proof. Laulamisen ohella Kellie on ehtinyt esimerkiksi voittaa tämänvuotisen Dancing With the Stars -kilpailun, eli Tanssii tähtien kanssa -sarjan amerikkalaisen version.