Vapise Jackie Chan, nämä pojat ovat kyselleet paikkaasi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aasialaiset elokuvatähdet saavuttavat yleensä mainetta ja kunniaa länsimaissa heidän taistelutaitojensa ansiosta. Nyt Bruce Lee, Jackie Chan ja Jet Li ovat saaneet haastajan singaporelaisten amatöörien joukosta. Asialla on ryhmä nuoria miehiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neljä singaporelaista käsikirjoittaa ja kuvaa omia lyhytelokuviaan YouTubeen jo toista vuotta. Ryhmän nimi on JKHH Films siihen kuuluvien Josephin, Kentin, Hazlanin ja Haziqin etunimien etukirjainten mukaan. Vaikka amatöörivideoita julkaistaan YouTubessa vuosittain miljoonittain, ovat nämä pojat saavuttaneet kunniaa taistelukohtauksillaan.

Singaporen paikallinen nettisivusto Coconuts Singapore on nimittänyt ryhmän Wanted-nimisen videon parhaaksi taistelukohtaukseksi, joka maassa on koskaan tehty. Poikien videoilla on myös mukana huumoria, joten videot muistuttavat suuresti Jackie Chanin toimintaelokuvia.