Kuvakulma hämää: Carmen Electran muodot pienentyneet?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmassa olettaa olevan joitakin asioita, jotka eivät muutu. Nämä elämän peruspilarit pitävät huolta tietynlaisesta pysyvyyden ja jatkuvuuden tunteesta. Joidenkin mielestä saattoikin olla shokeeraavaa, kun kaikkien silikoniblondien äiti Pamela Anderson leikkasi vaaleat kutrinsa lyhyeksi ja värjäsi ne tummaksi.

Nyt toinen viihdemaailman legendaarinen kurvitar Carmen Electra julkaisi Instagram-blogissaan otoksen, joka herättänee hämmennystä. Jouluisessa poseerauksessa kuvakulma saa nimittäin naisen D-kupin rinnat näyttämään pikkuruisilta. Kyseessä on kuitenkin otoksen antama vaikutelma, sillä todellisuudessa nainen ei ole ainakaan viihdelehtien tietojen mukaan pienentänyt muotojaan.

Vuonna 1972 syntynyt Carmen Electra on kotoisin Sharonvillen Ohiosta. Uransa alussa Carmen Electra tähditti Baywatch-sarjaa, sittemmin häntä on nähty monissa elokuvissa, kuten Epic Movie, Scary Movie 4, Disaster Movie ja Meet the Spartans. Hän on ollut suhteissa muun muassa Princen, Dennis Rodmanin, Tommy Leen, Dave Navarron, Colin Farrellin ja Ryan Lochten kanssa.