Kakuntekijä raivostui asiakkaalle – tässä ”p**kamainen” lopputulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Asiakaspalvelussa kohteliaisuus on kaiken A ja O. Moni ihmisten parissa työskentelevä tietää periaatteen, jonka mukaan asiakas on kuningas. Tämä ei kuitenkaan oikeuta asiakasta käyttäytymään kuin törppö häntä palvelevan ihmisen läsnäollessa.

Oh Cakes -yrityksen omistaja Emma McDonald sai tarpeekseen riideltyään asiakkaansa, 24-vuotiaan Micaela Harrisin kanssa tämän kihlajaiskakun tekemiseen liittyvistä asioista. Ongelmana olivat erityisesti aikataulu ja raha. Kuumentuneet tunteet aiheuttivat sen, että kakusta tuli ronskimpi kuin mitä alunperin oli tarkoitus.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

McDonald leipoi nimittäin ulostekasaa muistuttavan suklaakakun, jota täydensi siiden tuikattu kortti. Kortissa luki räväkästi ”Syö paskaa!”. Nainen uskalsi julkaista kuvan groteskista kakusta myös Facebook-sivuillaan. Näky ei herätä juurikaan ruokahalua.

Asiakas joutui ymmärrettävästi tilaamaan pilan jälkeen uuden kakun toiselta leipurilta. Uusiseelantilaisen Invercargillin kaupungin pormestari on tyytymätön kakuntekijän käytökseen, mutta kritiikistä huolimatta nainen on tyytyväinen äkkipikaiseen valintaansa.

– En kadu mitään. Mielestäni hän sai, mitä ansaitsi. En tee kakkuja bisneksen takia. Se on vain harrastus ja teen nämä jutut huumorilla, kertoi Emma McDonald New Zealand Herald -lehdelle.