Perheessä neljä lasta – jokaisella sama syntymäpäivä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomestakin löytyy perheitä, joissa kahdella lapsella on sattumalta sama syntymäpäivä. Englannissa on kuitenkin hyvin poikkeuksellinen perhe, jossa kaikilla neljällä lapsella on sama syntymäpäivä. Laskennallisesti mahdollisuus tällaiseen on yksi 133.225 mahdollisuudesta.

Cumbriassa asuva Emily Scrughamin ja Peter Dunnin brittiperhe voi siis juhlistaa synttäreitä vain kerran vuodessa, sillä jokainen lapsista täyttää vuosia samaan aikaan, The Telegraph uutisoi. Perheen tuorein tulokas Ryan syntyi 12. tammikuuta, kuten muutkin lapset, viisivuotias Sam sekä kaksivuotiaat kaksostytöt Brooke ja Nicole.

– En todellakaan odottanut, että tämäkin lapsi olisi syntynyt samana päivänä. Sitä ei todellakaan suunniteltu. Yksikään lasketuista ajoista ei ollut 12. tammikuuta. Sam syntyi kaksi viikkoa myöhässä, kaksoset kuukauden etuajassa ja Ryan kolme päivää myöhässä, Scrugham kertoi The Telegraphille.