Carmen Electran bilemekko paljasti muodot

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdealan ammattilaiskaunotar Carmen Electra tuli aikoinaan tunnetuksi supertähti Princen ansiosta. Parin lyhytkestoinen lemmenliekki sai naisen levyttämään ensimmäisiä kertoja, ja tutustumaan alan ihmisiin. Sittemmin seksipommi ehti tähdittää muun muassa Baywatch-sarjaa.

Nyt yli nelikymppinen kaunotar on nähty Hollywoodissa mustassa mekossa. Paparazzien kameroiden salamavalot aiheuttivat nolon ilmiön, sillä Carmenin nännit paistoivat kankaan läpi – eikä rintaliivejä ilmeisesti puettu päälle. Ruskeaverikkö onnistui kuitenkin näyttämään säkenöivältä pienestä vaatemokasta huolimatta.

Electran huhutaan tapailevan parhaillaan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Viimeksi tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.