Steel Panther Suomessa: ”Tampereella todella kuumia naisia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu sukkaheavy-parodiayhtye Steel Panther nähtiin tällä viikolla konsertoimassa Suomessa, kun yhtye nousi lavalle Tampereella. Stara tapasi Los Angelesin Sunset Stripillä perustetun yhtyeen tähdet backstagella hieman ennen illan odotettua keikkaa.

– Meillä on paljon Suomeen liittyiä muistoja, joista osa liittyy suomalaisiin hirviöihin, joita kohtasimme bussimme hajottua keskelle korpea. Me tuhosimme hirviöt nuotion loisteessa samalla, kun paistoimme vaahtokarkkeja liekeissä. Sitten harrastin suomalaisen naisen kanssa seksiä, mutta hän ei ollut hirviö, Lexxi kertoi Staralle roolilleen tyypilliseen tapaan.

Stara
Stara

Steel Pantherin tavaramerkkinä ovat naisten rinnat, joita Tampereellakin paljastettiin kymmenittäin. Naiset ja naiskauneus ovat lähellä rocktähtien sydämiä, ja asiaan on luonnollisesti kiinnitetty huomiota Suomen vierailuilla.

– Suomalaiset mimmit ovat todella upeita, emmekä edes leikittele, kun sanomme niin. Kävimme tänään Tampereella ostoskeskuksessa, enkä edes pystynyt laskemaan kuinka monta kaunista naista näimme. Olette todella kuumia – TODELLA kuumia, miehet huokaisivat ennen keikkaa.