Amerikkalaisrokkarit rakastuivat Iina Kuustoseen ja Jenni Vartiaiseen: ”Hän on uskomaton!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin Sunset Stripillä aikonaan perustettu parodiarockia esittävä ja huippusuosiosta nauttiva Steel Panther vieraili äskettäin Suomessa. Stara tapasi kaksi yhtyeen jäsentä takahuoneessa, jossa he saivat kommentoitavakseen muutamien suomalaisten naisjulkkisten kuvia.

Naisgallerian joukkoon oli kuitenkin myös piilotettu Michael Monroen kuva. Artistin näkeminen suorastaan räjäytti muusikoiden kehutulvan, sillä onhan suomalaisen Michael Monroen aikoinaan luotsaama Hanoi Rocks ollut yksi Sunset Stripin ja West Hollywoodin sukkahousuhevin pioneereista 80-luvulla.

– Katsokaa häntä! Siinä on Michelle Monroe… Ei vaan, hän on Michael Monroe. Hän todellakin rulaa! Hän on pahis! Edelleen vitun kova. Hän näyttää hieman Mick Jaggerin ja Farrah Fawcettin sekoitukselta. Hänen nimensä voisi olla David Lee Fawcett, miehet hehkuttivat.

Stara
Stara

Iina Kuustonen sai molemmat miekkoset ihastumaan kertalaakista.

– Uuuuh, hän on kuuma! Hän on uskomaton! Rakastan häntä. Rakastan sinua Iina. Haluan kasvojesi kanssa naimisiin, Stix ihasteli.

Samanlaisen supersuosion sai myös Jenni Vartiainen

– Herranjestas! Hän on vitun kaunis. Hän on laulaja nimeltä Jenni. Voi hitto! Hän on seksikäs. Katso hänen poskipäitään. Lexxi haluaa syödä hänet, miehet vuodattivat tuntojaan Vartiaisesta.

Stara
Stara

– Tahdomme kiittää suomalaisia ja fanejamme, jotka jaksavat tulla aina keikoille ja rakastamme tätä maata. Sanomme suomalaisille rock n’ roll -faneille, että teillä vitun hyvä meininki! Fuck yeah! Te rokkaatte, koska kuuntelette Steel Pantheria ja me rokkaamme, koska pelastimme teidät hirviöiltä.