Mies meni juovuksissa hautajaisiin – löysi itsensä Amsterdamista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suru saa joskus ihmisen juomaan yltäkylläisesti alkoholia, ja seuraukset voivat olla odottamattomat. Nyt erään brittimiehen kerrotaan vetäisseen ystävänsä hautajaisissa kännit, minkä seurauksena hän heräsi seuraavan kerran Amsterdamissa. Eikä Jamie O’Kanella ollut mitään hajua, miten oli päätynyt vieraaseen maahan.

22-vuotias mies osallistui Lontoossa hautajaisiin ja otti siellä hieman neuvoa antavaa, minkä jälkeen hänen tiensä eteni Gatwickin lentokentälle. O’Kane oli omien sanojensa niin humalassa, ettei muistanut edes omaa nimeään. Hän ei saanut ostettua lippua EasyJetin kautta, mutta pääsi lopulta British Airwaysin lennolle.

Jamie O’Kane kertoi heränneensä ensi kertaa tähän maailmaan, kun lentoemäntä herätti hänet lentokoneen laskeutuessa Amsterdamiin. Miehellä oli yllään hautajaispuku ja mukanaan passi ja 50 puntaa. Koska Janice-äiti ei suostunut maksamaan aiempaa kotiinpaluulippua, nuorukainen joutui leikkimään kaupungissa turistia kolmen päivän ajan ennen kuin pääsi palaamaan takaisin kotimaahansa, kertoo Daily Mirror -lehti.