Miehet yrittivät raiskata lehmiä – jäivät rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Eläinseksitapauksia uutisoidaan aika ajoin maailmalla, eikä ajatus liene koskaan hivele mieltä. Sky News uutisoi kuitenkin kahdesta miehestä, joka ovat nyt yrittäneet harrastaa seksiä lehmien kanssa ja kuvata tilanteesta ronskin seksivideon.

Kaikeksi onneksi pervoilijat päätyivät valvontakameran videolle. Maajussi laittoi navettaansa kameran ihmetellessään lehmiensä stressaantumista, koska ne eivät tuottaneet tarpeeksi maitoa. Syyksi paljastui Reid Fontainen ja Michael Jonesin seksivideopuuhat.

31-vuotias Fontaine yritti harrastaa useiden eläinten kanssa seksiä, kun taas 35-vuotias Jones kuvasi aktit. Herkimerin kaupungissa asuva maajussi otti heti yhteyttä poliisiin nähtyään valvontakameran sisällön, ja molemmat miehet on saatu oikeuden eteen.